Nisa: Simple Template vs Blogskin

Simple Template vs Blogskin



  لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ





So hari ni aku nak meluahkan pendapat aku walaupun org tak peduli wahaha
korang yang selalu view blog aku *kalau ade* 
rasenye sebulan berapa kali aku tuka blogskin?
Aku rasa sebulan ade lah 3 atau 4 kali aku tuka blogskin
terlalu selalu kan? xD
yela blog sakai tak de org view,edit blog jela yg menggembirakan hati aku ni *ayat sentap

aku start guna blogskin setahun yang lalu kot.
cantik kot blog skin ni,kiut miut tetomey aucak aucak sayang mama sayang papa berdiri2 yey
pastu aku suka yang bab header berpusing bile cursor lalu tu,first time aku tgok woaaa magic
pastu dah siap ada navigation bar. woaaaa dulu aku batak gile mende ni.
pastu ade kotak sembunyi mp3, power gileeeee.
then semua mende ade hover... cun gilaaaa
tapi...itu hanya sementara... *pandang langit

sebab :-
xde bloglist - bende ni tak de memang aku tak up to date ape yg kengkawan aku hupdet.setahun weh setahun.. bayangkan aku terkapai2 kelemasan selama setahun tak tau berita kawan aku dekat blog.aku kene click link blog diorg dekat page linkies(blogskin) baru tau khabar diorg  -.- 

xde kotak followers - bende ni kene cari dekat page source,aku rase aku blogwalking nak dekat 2o blog baru aku jumpe tutorial yang sesuai ngan blog aku.terima kasih akak yg tidak ku kenali berblog kaler pink 

xde add java script widget pebende ntah - bila nak tambah widget memang lah tak susah cari tapi,annoying gile bagi aku..aku kan pemalas sikit .. kene scroll code panjang2 baru jumpa code sidebar -.-

tpi simple layout ni boleh je design macam blogskin.eh pengguna blogskin jangan marah tau,aku pun dulu pengguna blogskin jugak,sampai bila tukar balik simple template aku dah tak tau mcm mana nak guna simple template hehe sebab lama sgt pakai blogskin.Blogskin cantik tapi biarlah aku kembali ke pangkal jalan guna simple template semula,rindu pulak.. xD 




Comments
12 Comments

12 ulasan:

me in LDR berkata...

terima kasih ya sudi singgah ke cerita kami..=)

Muhd Ashraf Muizz berkata...

man jadda wajadda ..maksudnya siapa yang berusaha pasti akan dapat ... jangan putus asa , teruskan usaha .. ^__^

cik_tyha berkata...

cantik simple dan kemas.. 3 in 1 sekali bg..hehe..thanks view dan comment blog sy ;)

Yumida Huda berkata...

santek blog
sy ni x pandai edit2...hikhik
ske blog yg kemas...loading ringan
comei kucing tu...

luqman zakaria berkata...

sy x reti nk edit2 blog..just gune ape yg ade..kalau nk buat cntek2..memang mkn masa jgk..

نورعيم berkata...

simple template pn kalau pandai edit mcm2 blh buat.

icyme berkata...

TQ singgah d entry saya :D BTW blog ni nice~ simple ^^

Amanina berkata...

Singgah sini pulak..hehe

Guna template apa pun oke je :)

Nur Emilya berkata...

Aku tak reti nak guna blogskin. Haha sebenarnya malas nak main dgn coding ni mwahaha.

Eh apepun, sorry lambat sehari huhu.
HAPPY BIRTHDAY ye Nisa ! :)

Nisa Hussin berkata...

Nur Emilya Thanks Cik Emilya :D

Izza Sakura berkata...

Xpna pula gne blogskin.hee

Mira Maisara berkata...

haaaaa..comelnyer miaw!

FOLLOWERs