Nisa: Jun 2013

Bulu Mata Kanan Gugur Tanda Orang Rindu?


  لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ







Aku nak luahkan ape yang aku rase bile dengar statement ni "cehhh Nisa... bulu mata kanan gugur.. ade org rindu letteww... " huh apakah??? dan lagi satu "cehhh Nisa... bulu mata kiri gugur.. ade org benci letteww... " hahahaha jap... ape sangkut paut org rindu org benci dengan bulu mata aku??? -.-


Ape sangkut dengan bulu mata weh? org tu santau keguguran bulu mata kat kite sebagai tanda benci ke atau menyedut bulu mata kita dari jauh mungkin menggunakan kuasa minda sebagai tanda rindu? hahahaha tak paham tittewh weh.. *maaf..  perhatian adik adik bawah 15 tahun sekiranya tersesat di blog akak sila beredar..takut rosak imaginasi -.- 

then lagi satu yg aku tak faham... ade aura ke org rindu dengan org benci tu sampai menyebabkan bulu mata kita gugur? maksud aku aura aura perasaan yg sgt kuat sehingga mengugurkan bulu mata kita insan yg dirindui dan dibenci walaupun jarak dari perlis ke perak... ha jauh tu hahahaha hebat aura hang xD

tapi entah tak tau la... aku just tertanya tanya je... sebab aku terjumpe article satu ni sampai buat aku teringat kat topik ni... biase budak tadika hingga awal awal sekolah menengah kot suka guna statement ni.aku???? emm.. aku.. aku.. hmmm pernah la terjebak sekali.. err dua kali... errr yelah yelah banyak kali *budak baik serba salah nak tipu... ye semestinya masuk bakul angkat sendiri.. 

hahaha tapi kan kalau betul best jugak kan? sape lah yg windu mewindu (rindu merindu) aku kan.. hahaha tapi risau jugak.. errr kalau percaya syirik tak? hahahaha aku tak caye pun.. sebab macam.. errr... entah la... tak tau tak tau... 



*kalau aku cabut bulu mata kanan banyak banyak guna playar boleh dikatakan org rindu tak? hahahahaha seronok pulak dengar statement org rindu tu xD 





FOLLOWERs